images

رژیم غذایی سبوس برنج برای کاهش وزن، سلامت پوست  و رفع یبوست:

برای جلوگیری از پرخوری، کاهش وزن و رهایی از یبوست و سلامت پوستمان باید سبوس برنج را به لسیت غذاییمان اضافه کنیم. راز شفافیت پوست  و تناسب اندام ژاپنی ها ، همین سبوس برنج یا komenuka میباشد. سبوس برنج  یکی از سالم ترین کربوهیدراتهای کم کالری و پر فیبر است و خوردن و یا نوشیدن دمنوش آن میتواند بسیار در افزایش سوخت و ساز و کاهش وزن و سلامت پوست مؤثر باشد.


سبوس برنج را میتوان همراه با شیر یا شیر سویا مصرف کرد و یا در پخت و پز به مواد اولیه غذا اضافه کرد. رژیم غذایی سبوس برنج به ما کمک میکند با مقدار غذای کم، زودتر احساس سیری کنیم و علاوه بر  تناسب اندام ، فیبر ، ویتامین و سایر املاح مورد نیاز بدن نیز تأمین شود.

مقدار فیبر در سبوس برنج 10 برابر اسفناج است. فیبر موجود در سبوس برنج سوخت و ساز بدن را بالا برده و یبوست را رفع می کند. عامل خشکی و التهاب پوست، یبوست است. فیبر سبوس برنج به دفع سموم از بدن کمک می کند و در نتیجه باعث تقویت متابولیسم و سوخت و ساز بدن می شود. فیبر سبوس برنج نه تنها در بدن جذب نمی شود بلکه از جذب چربی نیز جلوگیری میکند و برای سلامت قلب و عروق و کاهش وزن ضروری است.

آیا سبوس برنج فاسد میشود؟

باید بدانید سبوس برنج تازه میتواند به راحتی  اکسید شده و فاسد گردد. گرما و حرارت فرایند اکسیداسیون و فساد را در سبوس برنج متوقف میسازد.

چگونه با سبوس برنج یک نوشیدنی سالم درست کنیم؟

یک قاشق سبوس برنج  و یک لیوان شیر یا چای سبز  یا آب میوه مخلوط کرده و میل گردد.

سبوس برنج و زیبایی پوست:

سبوس برنج سرشار از ویتامینهای E و B می باشد، وجود این ویتامینها برای سلامت و طراوت پوست ضروری است. سبوس برنج همچنین سرشار از اسید فرولیک (Ferulic acid) و گاما اورایزانول(Gama oryzanol) میباشد. این دو ماده از تولید ملانین در پوست جلوگیری کرده و در زیبایی و طراوت پوست مؤثراند. روغن سبوس برنج در بسیاری از محصولات آرایشی ارگانیک کاربرد دارد.

shiro-nuka-rice-bran-skincare1

آماده سازی سبوس برنج و نگهداری آن برای مصرف:

سبوس برنج تازه را در ظرفی بدون روغن ، دو تا سه دقیقه حرارت دهید تا زمانیکه بوی سبوس پخته شده را استشمام کنید. مراقب باشید سبوس برنج نسوزد. سبوس برنج حرارت دیده به مدت ده روز در فریزر قابل نگهداری است. وقتی سبوس برنج می خرید مطمئن شوید در تولید آن از آفت کش استفاده نگردیده و کاملاً ارگانیک باشد.

عصاره سبوس برنج یا روغن سبوس برنج:

عصاره سبوس برنج، روغنی است که از سبوس برنج استخراج می شود.روغن سبوس برنج سرشار از ویتامینهای B و E و دارای خواص ضد پیری و محافظ پوست در برابر اشعه UV است. روغن سبوس برنج بدلیل فراوانی آنتی اکسیدانت و اسیدهای چرب، یک مرطوب کننده عالی بشمار میرود.

ژاپنی ها برای اولین بار به فواید و اثرات مطلوب سبوس برنج پی بردند. زنان ژاپنی  عادت داشتند، پوست خود را با سبوس برنج مالش دهند. آنها حتی واژه ای به نام نوکا(Nuka) به معنی زیبایی برای سبوس برنج انتخاب کردند. اثرات مطلوب سبوس برنج برای آنها ثابت شده بود و باور آنها این بود که زیبایی آنها با محصولی از زمین گره خورده است.

روغن سبوس برنج و کاهش چروک پوست و پف اطراف چشم: 

روغن سبوس برنج پوست با داشتن ویتامینهای B و E یک مرطوب کننده فوقالعاده بوده و پوست را تغذیه و مرطوب میکند. در فصل زمستان پوست خشک و زبر می گردد و روغن سبوس برنج میتواند آثار خشکی و زبری را از سطح پوست برطرف سازد.

همچنین روغن سبوس برنج را از اشعه UV محافظت کرده و از پیری پوست جلوگیری می نماید. روغن سبوس برنج بدلیل داشتن اسید لیپوئیک اسید(Lipoic acid) گردش خون را در سطح پوست بهبود بخشیده و منجر به تحریک تولید کلازن شده و التهاب و پف اطراف چشم را برطرف می سازد.

ژاپنی ها همچنین اعتقاد دارند سبوس برنج پوست را روشن و نرم میکند. اسید فیتیک موجود در سبوس برنج به عنوان یک آنزیم فعال و کلیدی در رنگ پوست تأثیر گزار است و باعث روشنی پوست میشود.

روغن سبوس برنج همچنین پوست را در برابر رادیکالهای آزاد محافظت میکند.

ماده ای بنام اسکوآلن Squalen در سبوس برنج عامل سلامت و زیبایی پوست است.